DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

Moldova Digital Summit vine pe 6-8 iunie la Chișinău

Evenimente Anunțuri Moldova Digital Summit vine pe 6-8 iunie la Chișinău

Moldova Digital Summit 2024, principalul eveniment tehnologic al națiunii, revine pentru a alimenta inovația și pentru a crea parteneriate. Evenimentul din acest an se aliniază la obiectivele Deceniului digital european de a împuternici întreprinderile și oamenii într-un viitor digital centrat pe om, durabil și mai prosper.
Organizatorii vă invită explorați vorbitorii de pe scena principală, prezentările antreprenorilor și nenumărate ateliere B2B într-un maraton inspirat de 3 zile de idei care vor alimenta un viitor 100% digital.

Lucrările Summit-ului vor avea loc în zilele de 6 și 7 iunie la Chișinău Arene și în ziua de 8 iunie la Tekwill.

Doritorii de a participa la eveniment se pot înregistra gratuit accesând pagina oficială a Moldova Digital Summit.