DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

ACETI, ședință cu administratorii IMM-urilor din raionul Sîngerei

Evenimente ACETI, ședință cu administratorii IMM-urilor din raionul Sîngerei

Câteva zeci de antreprenori au participat miercuri, 29 mai, la o ședință organizată de Consiliul Raional Sîngerei în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI) la Incubatorul de afaceri din Sîngerei, membru al Digital Innovation Hub of Moldova.

Activitatea a presupus sensibilizarea antreprenorilor în identificarea nevoilor lor pentru tehnologii digitale care să le ușureze activitatea. Ion Bodrug, președintele ACETI, le-a vorbit celor prezenți despre istoriile de succes înregistrate de companiile care au fost asistate de ACETI în calea transformării digitale, dar și despre soluțiile dezvoltate de către membrii ACETI și DIH pentru eficientizarea activității companiilor, ca acestea să devină mai competitive parcurgând etapele transformării digitale.

Activitatea a presupus sensibilizarea administratorilor ai IMM-urilor din mun. Bălți în identificarea nevoilor lor pentru tehnologii digitale care să le ușureze activitatea.

Ne bucurăm de dialogul deschis cu participanții la întrunire, care au participat la discuții și au apreciat perspectivele dezvoltării mediului de afaceri din raionul Sîngerei, care apar datorită implementării acțiunilor de transformare digitală.

Această activitate a avut loc cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului – Innovate Moldova (finanțat de USAID Moldova, Embassy of Sweden in Chisinau și UK in Moldova – British Embassy Chisinau).