DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

Prezentarea posibilelor soluții pentru dificultățile și problemele ce țin de transformarea digitală, mun. Strășeni

Evenimente Prezentarea posibilelor soluții pentru dificultățile și problemele ce țin de transformarea digitală, mun. Strășeni
Reprezentanții Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova), administrat de către ACETI, au dat curs invitației lansate de către doamna primar a mun. Strășeni, Valentina Casian, în privința prezentării posibilelor soluții pentru dificultățile și problemele ce țin de transformarea digitală, necesară în cadrul administrațiilor publice locale, dar și în mediul de afaceri din municipiu.
În afară de informațiile generale, oferite de către președintele ACETI, Ion Bodrug, referitoare la oportunitățile procesului de transformare digitală, colegii de la compania Reliable Solutions Distributor (membru ACETI) au subliniat și ei importanța acestei transformări și au vorbit, de asemenea, despre amenințările cibernetice, securitatea mobilă, igiena cibernetică, protejarea parolelor, a datelor și a identității, dar și despre schimbul eficient de informații.
DIH of Moldova este un proiect creat în decembrie 2021 de către ACETI, în parteneriat cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale.
DIH of Moldova este implementat în cadrul Proiectului Tehnologiile Viitorului – Innovate Moldova (finanţat de USAID Moldova şi Embassy of Sweden in Chisinau).