DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

Master-classuri pentru viitorii agricultori, susținute de ACETI

Evenimente Master-classuri pentru viitorii agricultori, susținute de ACETI

Asociatia pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale prin Digital Innovation Hub of Moldova a susținut evenimentul în scopul orientării și ghidării în carieră a generației în creștere cu genericul ,,Prin educație agricolă putem ajunge la AgriCULTURĂ’’.

Ca parteneri ai evenimentului organizat de Centrul de Excelenţă în Horticultură şi Tehnologii Agricole din ȚAUL (CEHTA), au participat ACETI, Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii și compania AGRICOS.

În cadrul evenimentului, câteva zeci de tineri din Nordul Țării au participat la o gamă variată de activități și master-classuri privind oportunitățile de dezvoltare personală și de cunoaștere a istoriilor de succes a unor absolvenți la programele de formare oferite de CEHTA.

ACETI cu partenerii săi în continuare vor susține motivarea tinerilor pentru orientarea în carieră în domeniul agriculturii moderne și digitalizate.

DIH of Moldova este implementat în cadrul Proiectului Tehnologiile Viitorului – Innovate Moldova(finanţat de USAID Moldova şi Embassy of Sweden in Chisinau)

Tinerii s-au familiarizat cu noile tehnologii din agricultură.