DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

CODE FACTORY a făcut un pas important în drumul lor de dezvoltare prin fuzionarea cu Software Mind…

Evenimente CODE FACTORY a făcut un pas important în drumul lor de dezvoltare prin fuzionarea cu Software Mind…
În 2022, partenerul nostru CODE FACTORY, a făcut un pas important în drumul lor de dezvoltare prin fuzionarea cu Software Mind, o companie globală de software care timp de peste 2 decenii, a adus îmbunătățiri organizațiilor din întreaga lume, furnizând talentele necesare pentru a spori scalabilitatea, a susține o creștere dinamică și a da viață ideilor revoluționare.
În acest an, începând cu data de 3 Aprilie, Code Factory vă mai face încă un pas îndrăzneț, prin adopotarea numelui, brandului și indentitatii Software Mind, oferindu-și serviciile exclusiv sub noul nume.
Această schimbare îi va ajuta să își extindă echipa, să aducă beneficii semnificative tuturor clienților și partenerilor și să asigure un nivel mai ridicat și o gamă mai largă de servicii oferite.
Ne bucurăm pentru reușita lor și suntem nerăbdători să urmărim noile realizări care vor veni sub această nouă identitate.