DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

Membrii noștri la Zilele Transformării Digitale în Regiunea de Dezvoltare Nord 2.0. ATEHNO

Articol ACETI Membrii noștri la Zilele Transformării Digitale în Regiunea de Dezvoltare Nord 2.0. ATEHNO

Odată cu încheierea Zilelor Transformării Digitale în Regiunea de Dezvoltare Nord 2.0, ACETI și Digital Innovation Hub of Moldova vă prezintă membrii noștri, care au participat activ la evenimentele dedicate acestora.

Începem cu atehno.md, o companie cu o experiență de peste 25 de ani în aducerea celor mai noi tehnologii în fiecare casă.

atehno.md livrează produse IT în tot nordul, dar și centrul țării. În magazinul online al companiei, dar și în cele două showroom-uri din Bălți și Chișinău, puteți găsi o gamă largă de electrocasnice și produse electronice: calculatoare, laptopuri, telefoane, produse pentru gaming, soluții software, etc.

De asemenea, compania prestează o mulțime de servicii din domeniul IT, cum ar fi supraveghere video, montare sisteme smart pentru instituții de învățământ, sisteme de monitorizare, servere , sisteme SMART pentru gestionarea afacerilor, crearea și mentenanța rețelelor etc.

Compania nu doar vine cu produse din sfera IT dar și cu soluții complexe pentru companii, instituții de învățământ, APL-uri, etc.

Membru ACETI de la fondarea asociației în 2019, ATEHNO se implică activ în dezvoltarea comunității locale, conștientizând cat de importante sunt tehnologiile pentru dezvoltarea unei comunități, având ca obiectiv nu doar dezvoltarea unei afaceri locale dar și susținerea și promovare dezvoltării inovațiilor în regiune. Pentru atingerea acestor obiective, compania se implica activ în diverse activități sub egida ACETI și DIH, venind cu soluții IT moderne și tehnologii calitative.