DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

ACETI, ședință cu administratorii IMM-urilor din Bălți

Evenimente ACETI, ședință cu administratorii IMM-urilor din Bălți

Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI) în cadrul Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) a organizat o ședință cu mai mulți administratori ai IMM-urilor din mun. Bălți, la o ceașcă de cafea, pentru a prezenta modalitatea în care este posibil de a eficientiza activitatea companiilor ca să fie mai competitive parcurgând etapele transformării digitale.

Activitatea a presupus sensibilizarea administratorilor ai IMM-urilor din mun. Bălți în identificarea nevoilor lor pentru tehnologii digitale care să le ușureze activitatea. În cadrul ședinței am discutat și am încercat să răspundem la întrebările celor prezenți.

Mulțumim companiei STEP It Academy Moldova, membrul ACETI și parte a DIH of Moldova, pentru găzduirea evenimentului și contribuția pentru formarea competențelor digital pentru toate categoriile de vârstă atât copii cât și angajați de companii în regiunea de nord a RM.

Această activitate a avut loc cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului – Innovate Moldova (finanțat de USAID Moldova, Embassy of Sweden in Chisinau și UK in Moldova – British Embassy Chisinau).