DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

ACETI a participat la consultările publice pe marginea unui proiect de deciziei a Consiliului municipal Bălţi

Evenimente Știre ACETI a participat la consultările publice pe marginea unui proiect de deciziei a Consiliului municipal Bălţi

Președintele ACETI, Ion BODRUG a fost invitat să participe la consultările publice pe marginea proiectului deciziei Consiliului municipal Bălţi „Cu privire la aprobarea Planului de Dezvoltare Economică Locală al municipiului Bălţi pentru anii 2020-2022, în cadrul proiectului „Primarii pentru Creștere Economică”.

În cadrul evenimentului președintele ACETI a venit cu propunerea de a promova domeniul IT și Ingineria în mun. Bălți într-un format trilateral Primăria mun. Bălți, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți și Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale.

În acest sens președintele ACETI a subliniat importanța organizării forumurilor tematice și elaborarea unui studiu a pieței muncii din mun. Bălți pe necesitățile de specialiști în domeniul IT și Inginerie.