DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

ACETI și DIH: Start-up talks cu tinerii

Articol ACETI ACETI și DIH: Start-up talks cu tinerii

În cadrul Zilelor Transformării Digitale în RDN 2.0, activitatea Start-Up Talks organizată de către ACETI și DIH of Moldova colaborare cu Tekwill Bălți a oferit tinerilor prezenți oportunitatea de a cunoaște colegi care au dezvoltat idei tehnologice care pot evolua de la un startup la o afacere de succes.

Am motivat tinerii să își dezvolte creativitatea, curiozitatea și importanța cunoștințelor tehnice pentru a iniția startup-uri de succes aici acasă. În cadrul evenimentului am remarcat faptul că companiile practic din toate domeniile pot integra o componentă inovativă digitală pentru creșterea competitivității.

Digital Innovation Hub of Moldova este un proiect creat în decembrie 2021 de către ACETI, împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale.

DIH of Moldova este implementat în cadrul Proiectului Tehnologiile Viitorului – Innovate Moldova (finanțat de USAID Moldova și Embassy of Sweden in Chisinau).