DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

Colaborare ACETI și Clubul Kiwanis Galați

Evenimente Colaborare ACETI și Clubul Kiwanis Galați
Cu bucurie și recunoștință vreau să-i mulțumesc dnei Tudosa Valeria guvernator Kiwanis Galați România pentru posibilitatea de ajuta tinerii talentați din Republica Moldova.
Acordarea Bursei Kiwanis în Republica Moldova a fost posibilă grație colaborării ACETI și Clubul Kiwanis Galați (România) intermediată de Ina Paladi, membra Kiwanis Internațional.
Daniil Kononov (elev, clasa X-a, Liceul Teoretic „D. Cantemir” din mun. Bălți) și Andrei Arapu (elev, clasa a XI-a, Liceul Teoretic „M. Eminescu” din or. Drochia) au devenit Bursieri Kiwanis.
În premieră elevilor pasionați de tehnologii inovaționale (premianți la concursurile școlare de informatică) din Republica Moldova este acordată Bursa Kiwanis (premiul bănesc). Bursa Kiwanis este lunară și se acordă elevilor timp de un an de studiu pentru rezultate remarcabile înregistrate la concursurile școlare.
ACETI susține tinere talente din Republica Moldova în domeniul tehnologiilor inovaționale.