DESPRE NOI

Suntem un grup de inițiativă, reunit pentru a crea o atmosferă de dezvoltare eficientă a domeniilor tehnologiilor inovaționale și comunicațiilor electronice.
Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Informaționale a fost lansată vineri, 13 septembrie 2019, cu ocazia Zilei Internaționale a Programatorilor. Fiind o asociaţie obştească, aceasta reprezintă o uniune nonguvernamentală, nonprofit, apolitică. Este constituită prin libera manifestare a voinţei persoanelor asociate, în vederea realizării comune a scopurilor propuse.
Membri pot deveni antreprenori din domeniul IT, cadre didactice și științifico-didactice, corpul tehnic și universitar , experți IT, elevi, parteneri de dezvoltare și alți doritori de a contribui la dezvoltarea domeniilor menționate.

Acord semnat cu ADDJB

Evenimente Acord semnat cu ADDJB

În ziua de 8 octombrie 2020 la Brașov, România, a fost semnat Memorandumul de înțelegere între Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale, de către Președintele Ion BODRUG, și Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov, de către Directorul executiv Luciana GLIGA.

Scopul colaborării constă în identificarea și susținerea soluțiilor problemelor de interes economic, cu referire la produse și servicii inovative digitale.

În contextul semnării Memorandumului de înțelegere între Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale și Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov, Președintele ACETI, Ion Bodrug a efectuat o vizită de documentare la Centrul de Afaceri Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri din Brașov, România.

Au fost trasate anumite linii de interes comun care pot fi inițiate și implementate în mun. Bălți.

Foto: Partea 1 și Partea 2