DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

ACETI are un nou membru – Pinky CyberSafe

Evenimente ACETI are un nou membru – Pinky CyberSafe

Compania Pinky CyberSafe a devenit membru al Asociației pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tenhologiilor Inovaționale (ACETI).

Pinky CyberSafe este o platformă SaaS concepută special pentru a se potrivi cerințelor IMM-urilor: lipsa de cunoștințe în domeniul securității cibernetice, resurse limitate și nevoia de securitate cibernetică robustă. Pinky își propune să devină o soluție unică, bazată pe inteligență artificială, care va cuprinde instrumente și proceduri prin care să-și protejeze clienții de potențiale amenințări, sporind în același timp gradul de conștientizare a securității cibernetice.

Pinky CyberSafe face securitatea cibernetică accesibilă cu Virtual Chief Information Security Officer pentru IMM-uri, o alternativă reală la deficitul serios de profesioniști calificați în securitate IT.

Odată cu alăturarea Pinky CyberSafe, ACETI a ajuns la un număr de 23 de membri.