DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

Membrii noștri la Zilele Transformării Digitale în Regiunea de Dezvoltare Nord 2.0. Victiana

Articol ACETI Membrii noștri la Zilele Transformării Digitale în Regiunea de Dezvoltare Nord 2.0. Victiana

Astăzi vă prezentăm încă un participant indispensabil al activităților dedicate Zilelor Transformării Digitale în Regiunea de Dezvoltare Nord 2.0, desfășurate de ACETI și Digital Innovation Hub of Moldova, Victiana SRL, liderul pieței sistemelor de securitate din Republica Moldova.

Fondată acum 24 de ani, în 2002, Victiana a reușit să devină cel mai mare furnizor de sisteme de securitate și singurul reprezentant oficial al companiei HIKVISION în Republica Moldova.

Compania pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de echipamente și tehnologii moderne, dar și îi ajută să-și crească afacerea în domenii precum supravegherea video, sisteme de pază și alarmă, alarmă antiincendiu, sisteme de control al accesului, interfoane IP, sisteme inteligente de operare etc.

Specialiștii companiei proiectează și realizează chiar și cele mai complexe proiecte, cum ar fi sistemele de control, analiză și management al traficului sau sistemele inteligente de monitorizare urbană.

S.R.L Victiana este membru ACETI din 2023.