DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

NetSafe Distribution – noul membru al ACETI

Evenimente Anunțuri NetSafe Distribution – noul membru al ACETI

Compania NetSafe Distribution a devenit membru al Asociației pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tenhologiilor Inovaționale (ACETI).

Netsafe este distribuitor cu valoare adăugată pe soluții și produse de IT Security, Networking și Secure Wireless, având experiența in susținerea creșterilor vânzărilor atât pentru vendorii pe care îi reprezintă cât și pentru partenerii săi de afaceri.  Modul de business este distribuția exclusiva prin intermediul partenerilor și integratorilor de soluții. Compania este un distribuitor al soluțiilor Fortinet, A10 Networks, Keysight/IXIA, Fidelis Cybersecurity.

Ca si distribuitor cu valoare adăugată, pe lângă distribuția de echipamente, compania NetSafe oferă servicii de suport tehnic, suport presales, postsales precum și servicii de training pentru a-și ajuta partenerii sa integreze soluțiile oferite in portofoliul lor.

Odată cu alăturarea NetSafe, ACETI a ajuns la un număr de 24 de membri.