DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

Felicitări SRL „Cuptorul Fermecat” care este încă o companie…

DIH Activitati Felicitări SRL „Cuptorul Fermecat” care este încă o companie…
Felicitări SRL „Cuptorul Fermecat” care este încă o companie ce a obținut suportul financiar în cadrul Programul de transformare digitală a ÎMM de la Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului beneficiind de asistența Digital Innovation Hub of Moldova gestionat de către ACETI.
DIH of Moldova este un proiect creat în decembrie 2021 de către ACETI, împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale.
DIH of Moldova este implementat în cadrul Proiectului Tehnologiile Viitorului – Innovate Moldova (finanţat de USAID Moldova şi Embassy of Sweden in Chisinau).