DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

„Cum să devii programator la Bălți?”

DIH Activitati „Cum să devii programator la Bălți?”
Un sfârșit de săptămână frumos în care Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI) în colaborare cu Tekwill Bălți a organizat un MEET UP cu subiectul „Cum să devii programator la Bălți?”
Cei peste 50 de tineri care au răspuns invitației de a participa la eveniment au avut parte de informații utile despre oportunități de intership la companiile IT, programele de creștere profesională Tekwill, ofertele educaționale ale instituțiilor de învățământ, experiența freelancerilor locali.
Președintele ACETI, Ion BODRUG, a menționat contribuțiile Digital Innovation Hub of Moldova la implementarea de soluții IT la membrii ecosistemului inovațional digital regional.
DIH of Moldova este un proiect creat în decembrie 2021 de către ACETI, împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale.
DIH of Moldova este implementat în cadrul Proiectului Tehnologiile Viitorului – Innovate Moldova (finanţat de USAID Moldova şi Embassy of Sweden in Chisinau).