DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

Anunț de solicitare a ofertelor pentru achiziționarea unei drone multispectrale și a stației mobile RTK

Evenimente Anunțuri Anunț de solicitare a ofertelor pentru achiziționarea unei drone multispectrale și a stației mobile RTK

În cadrul proiectului „Edu – Tech – Agro – Nord – Educația Tehnologică Agricolă pentru Nord”, Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale anunță începutul procedurii de achiziție a unei drone multispectrale și a unei stații mobile RTK.

Se solicită achiziționarea unei drone multispectrale și a unei stații RTK, care va crește precizia și productivitatea de operare a dronei.

Așteptăm ofertele până VINERI, 2 februarie 2024 inclusiv. Pentru a obține caietul de sarcini, expediați un mesaj pe adresa de email info@aceti.md.