DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

ACETI și-a reales organele de conducere

Evenimente ACETI și-a reales organele de conducere

În ziua de 20 iunie 2024, la Tekwill Bălți a avut loc, Adunarea Generală a membrilor Asociației pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (#ACETI).

Principalul subiect al ordinii de zi a ședinței a fost alegerea organelor de conducere ai asociației pentru următorii 5 ani. Astfel, Ion Bodrug a fost reales cu unanimitate de voturi de membrii ACETI prezenți pentru un nou mandat în calitate de președinte, iar Mircea Petic va continua să exercite funcția de director executiv.

Au fost reconfirmați membrii Consiliului de Administrare ACETI – Andrei Litra, Nicolae Chistruga, Constantin Bordian, Valentin Belețchi, Mircea Petic – și a Comisiei de Cenzori ACETI – Andrei Nastasovici, Ana Spînu și Larisa Rusu.

Remarcăm completarea Consiliului de Administrare ACETI cu un membru de valoare incontestabilă în persoana Doamnei Ludmila Babiuc, director marketing Moldcell, care suntem siguri va contribui la dezvoltarea sustenabilă a Organizației și promovarea digitalizării.

Astfel, actuala echipă de administrare a primit un vot de încredere din partea membrilor asociației pentru a asigura continuitatea realizărilor înregistrate de ACETI și DIH of Moldova pentru următorii 5 ani în vederea acțiunilor orientate spre transformarea digitală a societății din Republica Moldova.

Această activitate a avut loc cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului – Innovate Moldova (finanțat de USAID Moldova, Ambasada Suediei la Chișinău și UK in Moldova – British Embassy Chisinau).