DESPRE NOI

Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este un proiect creat în decembrie 2021 de către Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI), împreună cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, după modelul European Digital Innovation Hub din România, care asigură conexiuni dintre startupuri, investitori, acces la finanțări pentru transformare digitală, fiind în același timp și o platformă care conectează companiile din regiune cu profesioniști, viitori specialiști, furnizori și utilizatori.

ACETI și FusionWorks invită la Moldova DevCon 2024

Evenimente Anunțuri ACETI și FusionWorks invită la Moldova DevCon 2024

Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI) susține evenimentul Moldova DevCon 2024 / MDC 24, organizat de FusionWorks , care se va desfășura în zilele de 1-2 noiembrie la Arena Chișinău.

Evenimentul din acest an va reuni o comunitate de peste o mie de entuziaști ai domeniului IT din toată Republica Moldova și nu numai.

Speakeri ai evenimentului vor fi profesioniști de la companii cu renume mondial precum IBM, Amazon, ASML, Electrolux, Pirate, veniți din Germania, Olanda, Africa de Sud, Suedia, Finlanda, Croația, Serbia, Macedonia de Nord, România și Moldova.

Participanții la #MDC24 vor învăța despre AI, inginerie cu Kubernetes, IoT API Development și gestionarea bazelor mari de coduri folosind monorepos, vor explora microservicii, scalarea infrastructurii pentru milioane de utilizatori, valorificarea agenților AI și subiecte precum identitatea digitală, blockchain și CBDC în guvernare și afaceri, vor aborda tehnologii web moderne precum GraphQL, caracteristicile de reactivitate Angular, WebAssembly și Kotlin Multiplatform pentru dezvoltarea mai rapidă a aplicațiilor și vor vorbi despre antreprenoriatul tehnologic, umanizarea afacerilor, accelerarea livrării produselor cu practici Agile și scalare.

La activitățile Moldova DevCon sunt așteptați dezvoltatori și companii din toată țara. Biletele de participare pot fi cumpărate aici: https://iticket.md/event/moldova-devcon-24 (organizatorii oferă reduceri de 50% la achiziționarea biletelor și acoperă costurile de transport pentru grupuri mai mari de 10 participanți din afara regiunii Centru a RM).

Programul evenimentului, vorbitori, parteneri și actualizări, pot fi consultate aici:

Site web: https://mdc.md/

Social media: https://www.linkedin.com/company/moldovadevcon/,

https://www.facebook.com/MDevConference

Telegram: https://t.me/MDC2024